Din Webside

Har du for travlt til selv at sætte dig ind i alt det med websider, og har du brug for hjælp til at vedligeholde din side, opdatere og gøre din website spændende?

Det er ikke svært at lave en god website. Jeg bruger WordPress, fordi der ikke er nogen grund til besværlige kodninger. Der er et utal af gode temaer, som kan tilpasses efter dit behov. De fleste er gratis, men man kan tit få en professionel temaudgave, som giver flere muligheder for at vælge designet. Med diverse plugins kan jeg designe siden, som du vil have den, og jeg udarbejder samtidig en design-manual, så du eller en anden til enhver tid kan overtage siden.

Det visuelle skal selvfølgelig fungere, men endnu vigtigere er indholdet. Mange glemmer, at et godt design i sig selv ikke er nok. Indholdet skal være noget, du husker lige så godt som et godt billede. Det kan jeg hjælpe dig med. Ved at vinkle og redigere dine tekster, er der større chance for, at dine fremtidige kunder har lyst til at læse hele teksten og endda trykke på de links, du har på siden.

En god ide i forhold til din website er at have en blog på siden. Der kan du skrive en masse om dit fag og inspirere dine kunder. Det kan også bare være tanker, du har gjort dig eller fotos, du har fra din dagligdag. Der er mange muligheder. Jeg hjælper dig med at finde de bedste ideer for netop din virksomhed. Det vigtigste er at gøre din website levende, så man som kunde får lyst til at gå derind igen.

Det, du skal sørge for, når du skal have lavet en website er at skrive de tekster, der fortæller noget om, det du tilbyder, noget om dig selv og dine kvalifikationer. Du skal også finde de fotos frem, som du vil have på siden. Det er altid godt at have et foto af dig selv også. Sammen finder vi så ud af, hvad din website skal indeholde, og hvor mange sider, der skal være.  Hvis du har et logo, kan det også bruges på din side. Når det er gjort, kan jeg gå igang med at lave din website.

Jeg kan også tilbyde at vedligeholde din website, hvis du allerede har en. Det kunne f.eks. være en restaurant, der vil have lagt nye opskrifter eller menukort op på siden eller et galleri, der skal opdateres. Det er igen dit behov, der selvfølgelig er udgangspunktet, men som regel har jeg et hav af ideer til, hvordan vi kan forbedre siden, og nå ud til dine kunder.

Lad os få en uforpligtende snak om, hvad jeg kan gøre for din website…

Eksempler på websites jeg har designet: